Bryllup med HC

Den 10. september i fjor fridde Nabla til HC og nå blir det bryllup! Bryllupsseremonien kommer til å være i auditorium R1 og etterpå vil vi feire ekteskapet i ekte studenterstil på Studentersamfundet.

Påmelding er kun for å kunne planlegge bedre ut i fra antall gjester som forventes å komme

Hva: HC og Nabla gifter seg <3

Hvor: R1 og Studentersamfunnet

Når: Torsdag 6. februar, kl. 18:00

Påmelding: nabla.no

Pris: Arrangementet er gratis. Inngang på Studentersamfundet kan kreve medlemskap eller billett

Bekledning: Studentergalla / Komponenter bes stille opp i mørk/svarte klær som brugdommen.

Annen informasjon: Vi har fått skjenkebevilgningen så da stiller Kjellerstyrene med bar. Info om bongsalg kommer. .

Mer info:
Helt siden bruddet med linjeforeningen Omega har Høiskolens Chemikerforening og linjeforeningen Nabla hatt et godt øye til hverandre. Nabla inviterte HC til et åpent forhold på Facebook i 2017 og HC svarte året etter med å gi dem et abonnement på Netflix. Linjeforeningene deler Kjeller på Moholt og arrangerte en heidundrende LaavepHaest sammen i mars 2019. Lange blikk har blitt sendt på tvers av NV-gangen mellom Kontorene. Da Nabla fridde til HC på pHnockepHaest (HC sitt immball) i fjor høst ble svaret endelig JA!

Og nå skal det feires! Vi inviterer til bryllupsfest i R1 med påfølgende etterfest på Studentersamfundet torsdag 6. februar fra klokken 18:00. Det vil bli taler og underholdning, kaker og ekteskapsløfter. Såfremt skjenkebevilgningen går gjennom stiller også Kjellerstyrene med bar med øl, cider og sprudlende. Dersom dette går gjennom gjør vi oppmerksom på at man ikke kan medbringe egen alkohol. Når seremonien er ferdig i R1 drar vi felles til Studentersamfundet for etterfest! Vi gleder oss!

Kommentarer


Logg inn for å skrive en kommentar

Informasjon

Starter
Slutter
Sted R1
Registrering åpner
Trinn
Påmeldingsfrist
Avmeldingsfrist
Påmelding kreves
Påmeldingen er stengt.

56 påmeldt av 200 plasser

Meta