Git-kurs

Lær versjonskontroll med Git på kurs med WebKom! Hold styr på koden din og imponer potensielle arbeidsgivere med kule prosjekter på GitHub (eller tilsvarende).

Git er et distribuert versjonskontrollsystem for å holde styr på endringer i kode, og fungerer utmerket for alt fra små kodebaser som øvinger i ITGK til enorme prosjekter som Linux-kernelen. Om programmering er en betydelig del av livet ditt er det absolutt verdt å lære Git, og sammen med f.eks. GitHub forenkler det sammarbeid med kodeprosjekter betraktelig. Vitber-prosjektene f.eks. blir ganske mye enklere å jobbe med om man kan å bruke Git.

Mange har kanskje i løpet av studiet opplevd behovet for versjonskontrol, og kanskje en potensiell arbeidsgiver har bedt om å få se GitHub-profilen din? Vi tror uansett at mange fysmat-ere kan ha nytte av det, og holder derfor et introduksjonkurs i Git.

Formen på kurset og nøyaktig hvor det blir avhenger litt av hvor mange som kommer, derav påmeldingen.

Før kurset er det veldig fint om du på forhånd har:

Vi har dessverre ikke tid til å hjelpe til med installasjon av Git under kurset, men om du har problemer så er det bare å ta turen innom et WebKommøte (kontoret ønsdager fra kl.18:15), så kan vi hjelpe.

Ressurser fra kurset

Antall plasser

Det er i utgangspunktet ingen plassbegrensning, men vi bestiller rom ut ifra antall påmeldte og antall plasser kan derfor potensielt bli begrenset av størrelsen på rommet vi får tak i. Dersom det skulle skje vil de som meldte seg på først få plass.

Kommentarer


avatar
Silje Anfindsen 12. februar 2020

Dette trengs!


Logg inn for å skrive en kommentar

Informasjon

Starter
Slutter
Sted Realfagbygget - R92
Registrering åpner
Trinn
Påmeldingsfrist
Avmeldingsfrist
Påmelding kreves
Påmeldingen er stengt.

28 påmeldt av 33 plasser

Meta