Topptur til Innerdalstårnet

Endelig er arrangement som går som normalt (nesten) Årets topptur går til Innerdalen, og hovedmålet for turen er Innerdalstårnet. Dette er en luftig, men fin tur.

Innerdalstårnet er et av de mest ikonsike fjellene i Innerdalen, men det er også mange andre turer i nærheten, som egner seg dersom man ikke er glad i de luftigste opplevelsene. For å redusere smitterisiko har vi delt inn påmeldingen kullvis, med 5 plasser per kull og 10 til førsteklasse. Hver "kullegruppe" vil kjøre bil sammen og fungere som en kohort på turen. Vi har reservert hele Innerdalshytta, med 28 sengeplasser, og så stiller arrkom med lavvo!

Egenandel vil bli på ca 350 kr, som vil dekke bil og middag på fredag og lørdag. Overnatting på hytta koster 160kr per natt for DNT-medlemmer, og 440kr per natt dersom du ikke er medlem., så husk medlemskort hvis du har!

Påmelding vil åpne for 20. august for eldre kull og 1. september for 1.klasse. De plassene som ikke brukes av hvert kull vil etter 25. august stenges og legges til i en påmelding som blir åpen for alle. Alle som melder seg på må også fylle ut dette skjemaet: https://forms.gle/VpyM5goASbbhuNJA8

Anbefalt pakkeliste: -Ryggsekk -Sovepose -Liggeunderlag -Vind- og vanntett yttertøy -Lue, votter/hansker -Fjellsko/-støvler -Genser og bukse + skift -ULL!!! + skift -Varme sokker + skift -Toalettsaker og evt. håndkle -Lykt (ikke viktig, men kjekt å ha) -Drikkeflasker med mulighet til å ta med minst 2 L vann -Turgodt (essensielt!) -Mat til 2x lunsj + 2x frokost

Betalingsinformasjon: Pris: 350 kr Kontonummer: 1503.13.57400 Melding: Navn, kull, Innerdalen Frist: 10.09.2020 23:59

Kommentarer


avatar
Sofus Buskoven 28. august 2020

Blir gjerne med!:)


avatar
Sofus Buskoven 29. august 2020

Kan ikke huske å ha skrevet denne kommentaren hehe. Men kunne fortsatt tenkt meg å bli med:)


Logg inn for å skrive en kommentar

Informasjon

Starter
Slutter
Sted Innerdalen
Registrering åpner
Trinn
Påmeldingsfrist
Avmeldingsfrist
Påmelding kreves
Påmelding er ikke åpen

10 påmeldt av 10 plasser

Meta