Åre(ts tur) 2021

Åreee! (Trysiiiiiil) Vi i Åreteamet har av smittevernshensyn bestemt at turen til Trysil utsettes på ubestemt tid. Å da på en felles reise akkurat når alle kommer tilbake fra ulike steder med helt ulike smittesituasjoner er ikke forsvarlig. Vi venter derfor til semesteret er i gang og vi ser hvordan smitteutviklingen er før vi ser på datoer. De som er meldt på nå kan beholde sine plasser, evt melde seg av. Når vi vet mer om hva som skjer vil vi åpne påmeldingen slik at de plassene som ikke er påmeldt får mulighet til å melde seg på så lenge vi har flere plasser:)) Vi synes det er kjipt å måtte gjøre det på denne måten, men ser ingen forsvarlig måte å gjøre det på ellers.

Vi reiser over grensen fra 10. til 14. januar dersom Storlien, Bygget <3 og vm-åttan igjen kan regnes som grønn sone. Da blir det skikjøring, l2l og alt som hører til. Som vanlig vil det åpnes for påmelding for 1.klasse litt før resten av nabla, men også her går plassene fort, så vær rask! Tulla, vi vil jo ikke i karantene så vi holder oss i moderlandet, Trysil er destinasjonen, da holder vi oss ganske nærme söta bror<3. Datoene er de samme, bussen er litt større, vi er litt fler og stemningen blir enda bedre<3

 

Prisen for turen vil være 3000kr, dette dekker overnatting, buss tur/retur og skipass for alle dagene. Vi venter med betalingsfrist og dermed også betalingsinfo:))

Kommentarer


Logg inn for å skrive en kommentar

Informasjon

Starter
Slutter
Sted Trysil
Registrering åpner
Trinn
Påmeldingsfrist
Avmeldingsfrist
Prikkregler Arrangement med betaling
Påmelding kreves
Påmelding er ikke åpen

106 påmeldt av 123 plasser

Meta