Eksamensbuldring

Synes du det er trist at alle eksamenene er hjemmeeksamen i år, sånn at du ikke får dratt til Sluppen og møtt andre komponenter? Frykt ikke! Rett på andre siden av veien fra eksamenslokalet ligger klatresenteret Grip, og onsdag 2. desember blir det store mulighet for å møte andre Nabla-komponenter der!

Eksamensbuldring er et lavterskel-arrangement i regi av klatregruppa, ment som et sosialt og aktivt avbrekk fra eksamenslesingen. Det stilles ingen krav til klatreferdigheter, og det er spesielt hyggelig om folk som ikke har vært med på fellesbuldringene tidligere møter opp også! Har du ikke egne klatresko kan du leie det der.

Møt opp kl. 19 (eller når det måtte passe for deg) på Grip Klatring på Sluppen, og ta en velfortjent(?) pause fra eksamenslesingen. Ingen påmelding nødvendig.

Resten av semesteret har vi ukentlige fellesbuldringer, og hvis du vil få med deg når disse er så kan du bli med i Facebook-gruppa vår. Informasjon om brattkortkurs og andre klatre-relaterte ting vil også komme der først. 

OBS! Det er viktig at alle er flinke til å vaske hendene og holde avstand til hverandre, også inne på klatresenteret. I tråd med myndighetene anbefaler vi også å komme seg dit f.eks. ved å gå eller sykle, heller enn å ta buss. Er du i karantene, eller har feber eller symptomer på luftveisinfeksjon må du holde deg hjemme. 

Kommentarer


Logg inn for å skrive en kommentar

Informasjon

Starter
Slutter
Sted Grip Sluppen

Meta