Det ekstraordinære store kanoniske ensemble

Vi gjentar suksessen fra SKE i 2021 og slår til med et såkalt eSKE fylt med premier og viktige endringer!

Mandag 8. mars kl. 16:15 arrangeres Det ekstraordinære store kanoniske ensemble (heretter eSKE), på Zoom. Dersom smittesituasjonen tillater det, kan det flyttes fysisk. Møtelink vil sendes på e-post én uke før møtestart.

Hvorfor ekstraordinært SKE?

Da vårt ordinære SKE måtte bli flyttet digitalt, oppsto det noen praktiske utfordringer som innebærte at vi måtte kutte i antall endringsforslag for å bli ferdig på en rimelig tid. Dette innebærer endringer som det avtroppende Nablastyret mener vil styrke Nabla som linjeforening. Derfor ønsker vi å kalle inn til et ekstraordinært SKE, eller eSKE, hvor slike vitkige beslutninger skal tas.

Konkurranser!

Dersom du deltok på SKE den 15. februar fikk du kanskje med deg Kahoot- og hønekonkurransene der vinnerne fikk Foodora-gavekort på 250kr.
Også på eSKE vil du få enda større mulighet til å vinne da vi arrangerer hele 3 konkurranser! Det vil være en ny skattejakt, og hvis du gjetter riktig antall kyr kan du få enda et gavekort på Foodora. I tillegg blir blir det Kahoot- og meme-konkurranse med morsomme premier.

Samtidig vil vi minne om at alle kull har mulighet til å delta på eSKE. Det eneste kravet er å være Nablakomponent og ha en bruker på nabla.no. Siden vi ikke skal godkjenne noe regnskap eller velge et styre vil også eSKE ta kortere tid enn ordinære SKE.

Sakspapirer

Alle filene er i tillegg tilgjengelige på s.ntnu.no/eske-sakspapirer. Sakspapirene består altså av dagsorden med saksfremlegg for alle sakene, forretningsorden, gjeldende lover og forskrifter og endringer til nye lover og forskrifter. Det er dessverre ikke mulig å sende inn flere saker eller endringsforslag lengre.

Møtelenke har blitt sendt ut på e-post. Hvis du ikke finner lenken kan du sende en e-post til nabla@nabla.no for å den tilsendt.

 

Diskuter sakene digitalt!

I år er det vanskeligere å diskutere sakspapirer og endringsforslag fysisk. Plattformene som ble brukt til SKE i år vil dermed også brukes til eSKE, slik at man kan diskutere alle endringsforslag i forkant av møtet. Dette inkluderer Slack-kanalen #ske-diskusjon på Nablas Slack, og kanalen #SKE på Nablas Discord-server (send en e-post til nabla@nabla.no hvis du ikke kommer inn på Slack/Discord).

Dersom det ellers skulle være spørsmål i forbindelse med SKE, innkallingen eller andre ting, ikke nøl med å ta kontakt med noen andre i det avtroppende styret.

Kommentarer


avatar
Edvard Schwabe Jortveit 18. februar 2021

Blir grovt fett!


avatar
Johannes Padel 18. februar 2021

Jævlig spennende!


Logg inn for å skrive en kommentar

Informasjon

Starter
Sted Zoom

Meta