Immatrikuleringsball

Finn frem finstasen for 22.september arrangeres det immatrikuleringsball! Forsatt ledige plasser, og mulighet for å melde seg på!

Arrangementkomiteen har gleden av å invitere til årets Immatrikuleringsball for å feire våre kjære nye komponenter! Årets ball vil finne sted på Radisson Blu Royal Garden Hotel. Her kan dere forvente god mat, taler og herlig underholdning. Det blir servert to-retters middag og kommer innslag fra mange av Nablas undergrupper; bandene The Gravitons og The Stokes, Koreolis, 5.klasse, Revyen, Maxwells Muntre Musikanter og XXX Integration!! Det blir også muligheter til å ta bilder foran fotovegg. 

Antrekk: Studentergalla. Pris vil bli 430kr per for nullvektorer og 540kr per person for øvrige gjester. Påmelding er begrenset til kun 1.klasse frem til 24.august kl. 12:00, da vil den åpne for eldre komponenter også. 

Betalingsinformasjon: Viktig informasjon: Betalingsfrist er onsdag 15.september. Betal med vipps til "Arrkom" #15417. Dersom du ikke har vipps kan du betale til kontonummeret: 1503 13 57400. Merk betalingen med navn, trinn/klasse og "immball". Avmeldingsfristen er satt til samme dag som betalingsfristen. 

Det er viktig at alle fyller ut dette skjemaet: https://forms.gle/VCddvYZ3d9G1hWJZ9 før 10.september ettersom lokalet da vil ha svar på allergier. 

Vi gleder oss!

(Dersom den nye datoen ikke passer for noen som allerede er påmeldt og har betalt, kan man sende mail om dette til kasserer@nabla.no og få refundert billetten så lenge dette skjer før den nye betalingsfristen 15.september)

 

Det vil bli tatt bilder under arrangementet, ta kontakt med arrsjef@nabla.no dersom du vil ha et bilde fjernet.

Kommentarer


avatar
Siv-Marie McDougall 16. august 2021

åh, sjalu på alle som skal <3 xoxo kull 14


avatar
Yawar Mahmood 20. august 2021

😍😍😍


avatar
Frederick Nilsen 20. august 2021

Så sykt tøft at man kan betale via Vipps hallo! The future is now 🙌


avatar
Silje Anfindsen 23. august 2021

Bare å komme på en visit Siv!! <3<3 Savner en kull14-rep


Logg inn for å skrive en kommentar

Informasjon

Starter
Sted Radisson Blu Royal Garden Hotel
Registrering åpner
Trinn
Påmeldingsfrist
Avmeldingsfrist
Påmelding kreves
Påmelding er ikke åpen

207 påmeldt av 207 plasser

Meta