Auksjonskveld til inntekt for veldedighet

Midlene fra Auksjonskveld 2023 vil gå til: Teaching at the Right Level Africa! Arrkom, BN og Kjellerstyret arrangerer auksjonskveld!

Teaching At The Right Level Africa er en organisasjon som sørger for at barn ikke bare får utdanning, men utdanning av høy kvalitet. De fleste barn har i dag tilgang på utdanning, men det er et problem i mange utviklingsland at undervisningen ikke tar hensyn til elevenes kunnskapsnivå, bare hvor gamle de er. Dermed faller mange av og får lavt utbytte av skolen. Teaching At The Right Level sørger for at barn bygger grunnleggende ferdigheter som å lese, regne og skrive.

Festlighetene starter 19:00 i R7! Kjellerstyret setter opp bar, så det blir mulighet for å skaffe seg litt forfriskninger der 🍻🍻🍻

 

🆘 Det vil blant annet auksjoneres bort TO STUDENTBILLETTER TIL NEON 2024 🆘

 

På bildet ser du hvilke butikker/bedrifter som har bidratt til at vi kan holde denne auksjonskvelden, så her er det bare å se gjennom og se om det er noe DU 🫵 kunne tenke deg å by på!

 

Ved spesielle summer under auksjonskvelden vil det bli utført challenges av publikum! Er det noen du vil at skal gjøre en challenge kan dere nominere dem gjennom dette skjemaet: https://forms.gle/ynqaDQpwCiW3QfAGA

(De som blir nominert vil bli spurt om de er villige til å gjøre challengen)

 

Ta med deg gjengen på vorspiel hos oss denne kvelden, det blir rått!


 

Dette blir et viktig arrangement så håper at flest mulig ønsker å delta på denne begivenhenten. Vi i Arrkom, BN og kjellerstyret gleder oss til å ta dere med på denne kvelden! 


 

Kommentarer


avatar
Liva Berge Flo 26. januar 2024

Fantastisk opplegg!!


avatar
Yawar Mahmood 26. januar 2024

Bra insj


Logg inn for å skrive en kommentar

Informasjon

Starter
Slutter
Sted R7

Meta