De XVII Jacobinske Vinterleker

Lørdag 24. februar arrangeres de XVII Jacobinske vinterleker igjen! (GRATIS ARRANGEMENT!!!)

Tradisjon tro arrangeres i år de XVII jacobinske vinterleker for første gang på mange år! I år avholdes lekene ved Studenterhytta til NTNUI, og blir årets mest spennende begivenhet! 

Lekene vil bli avholdt lørdag morgen, og fredag kveld starter severdighetene med mulighet til å benytte seg av baren og badstua i hytta og anledning til å vurdere motstanderne. Det er ikke tillatt med medbrakt alkohol, men heldigvis er det alkoholsalg på hytta, til svært gunstige priser. På lørdag blir det frokost, før de tradisjonelle vinterlekene står for tur. Det blir flere morsomme konkurranser, som kommer til å være veldig lavterskel. Aktiviteter vil bli planlagt etter været, men det vi kan love er knallharde konkurranser og at det episke osteløpet selvfølgelig vil bli avholdt! Flere av lekene vil være lagkonkurranser, og vi oppfordrer alle lag til å stille med kostyme! Kretivitet i kostymene vil bli tatt hensyn til i kåringen av vinnerne!

Inkludert i arrangementet er overnatting på studenterhytta, middag på fredag og frokost på lørdag. Det er opp til hver enkelt hvordan de vil komme seg til hytta, og kan være lurt å planlegge å reise med noen. Det går buss helt til skistua, som er fem min å gå unna studenterhytta (tar rundt 40 min fra Gløshaugen). Siste buss opp går rundt 17.00, så vi oppfordrer til å ta denne og tilbringe tiden i nærområdet til Skistua: mulighet for å gå på ski, fottu eller andre aktiviteter ;)

Dersom du har har behov for tilrettelagt mat ber vi deg sende en mail til solvelil@stud.ntnu.no med dette innen 18.02. 

 

Oppmøte på hytta er klokka 19.00 fredag 23. februar. Middag serveres 20.00 (chili sin carne) og badstuen åpner 21.00. Baren stenger 02.00 og da skal det være ro i hytta. Frokost serveres 09.00, og lekene starter når vi har kommet oss ut av hytta. De varer et par timer, regner med å være ferdige rundt 13/14. 

Pakkeliste gjester:

    - sovepose (eller sengetøy men er ikke nok dyner til alle)

    - varme klær

    - badetøy

Kommentarer


Logg inn for å skrive en kommentar

Informasjon

Starter
Slutter
Sted Studenterhytta NTNUI
Registrering åpner
Trinn 1 2 3 4 5
Påmeldingsfrist
Avmeldingsfrist
Prikkregler Arrangement uten betaling
Påmelding kreves
Påmelding er ikke åpen

28 påmeldt av 45 plasser

Meta