header

eurêka

For 7. året arrangerer Bedriftskontakten Nabla bedriftsdagen eurêka!

Den 24. januar kan du møte relevante bedrifter på stand i U1 på Realfagbygget, utenfor R5 og R7. Mellom kl. 10-15 har du mulighet til å bli kjent med potensielle arbeidsgivere, og høre hvilke sommerjobber, faste stillinger og arrangementer de tilbyr. I tillegg kommer Institutt for matematiske fag og Institutt for fysikk. Det blir også utdeling av sommerjobbkatalogen, vaffel- og kaffestand, samt spennende konkurranser med flotte premier!

I år tilbyr vi også kurset «Hvordan får du jobben?» i R5 fra kl. 10:15! Sverre Haugen, leder for karrierenettverket Nova og forfatter av "Jobbsøkerkoden", holder et spesialtilpasset kurs for oss med hovedvekt på intervjuteknikk. I forkant kan du også sende inn din CV til aisha.qureshi@nova.com, skriv "eurêka 2017" i emnefeltet, innen 19. januar. CV-en din blir da gjennomgått, og du får tilbakemeldinger på e-post innen kurset er over. Ettersom tilbakemeldingene og mulige forbedringer knyttes opp mot innholdet i kurset, anbefales det å både sende inn CV og å gå på kurs for å få best mulig utbytte. Husk, det holder ikke bare å ha en god CV og bli innkalt på intervju. Det oppfordres derfor på det sterkeste til å benytte seg av kurset!

Fra kl. 16:15 blir det bedriftspresentasjoner i R5, etterfulgt av tapasbuffét i Realfagkantina. Alle er velkomne til å høre på presentasjonene, men for å delta på middagen kreves det påmelding.

Om kurset "Hvordan får du jobben?" med Sverre Haugen:

Hovedmålet når du søker jobb er å bli den utvalgte blant kanskje flere hundre gode kandidater. Hva er de viktigste tingene du kan gjøre for å maksimere sjansene for å bli kalt inn til intervju og senere få jobben? Dette spørsmålet har blitt stilt til over 100 norske rekrutterere, deriblant folk som jobber med ansettelser i selskaper som KPMG, Norges Bank og Forsvaret. Sverre Haugen og Olav Schewe har delt svarene på dette i deres nye bok “Jobbsøkerkoden”, og nå kommer Sverre Haugen fra talentnettverket Nova for å dele disse med deg i dette kurset. Med hovedvekt på intervjuteknikk, presenterer han de seks viktigste prinsippene for å lykkes som jobbsøker. I tillegg viser han deg hvordan du bør sette opp CV’en og å skrive søknad.

Program for dagen

Tid Hva skjer? Sted
10.00 Standområdet åpner Realfagbygget, U1, utenfor R7
10.15-12.00 "Hvordan får du jobben?"- kurs med Sverre Haugen R5
16.15 Bedriftspresentasjoner R5
15.00 Standområdet stenger Realfagbygget, U1, utenfor R7
18.00 Middag Realfagkantina

Bedrifter som deltar på eurêka 2017

Logg inn for å skrive en kommentar

Informasjon

Meta