header

eurêka 2018

Bedriftskontakten Nabla presenterer eurêka 2018!

Vi kan med glede invitere til bedriftsdagen eurêka for 8. året på rad den 23. januar 2018.

På dagen kan du møte relevante bedrifter på stand i U1 på Realfagbygget, utenfor R5 og R7. Mellom kl. 10-15 har du mulighet til å bli kjent med potensielle arbeidsgivere, og høre hvilke sommerjobber, faste stillinger og arrangementer de tilbyr. I tillegg kommer Institutt for matematiske fag, Institutt for fysikk og NTNU Bridge. Det blir også vaffel- og kaffestand, samt spennende konkurranser med flotte premier!

Bedrifter som deltar på eurêka 2018:

Foredrag med Visma: Introduksjon til innsiktsløsninger og maskinlæring!

I dette foredraget presenterer Visma bWise hvordan næringslivet jobber med dataanalyse og rapportering. Vi går gjennom grunnleggende prinsipper for design av analyseløsninger, samt litt mer avanserte tema som bruk av statistiske analysemodeller / maskinlæring

Det vil holdes av Kjetil Halvorsen som jobber i Visma bWise (bwise er et selskap Visma Consulting har kjøpt opp, og er ledende på Business Intelligence i Norge). FysMat er forøvrig et meget aktuelt studie for Visma bWise hva gjelder nødvendig kompetanse for å jobbe med datavarehus, virksomhetsstyring, BI etc.

Foredraget er åpent for alle trinn.

Bedriftspresentasjoner

Fra kl. 16:15 blir det korte bedriftspresentasjoner med Gjensidige, SINTEF og Boston Consulting Group, etterfulgt av tapasbuffét i Realfagkantina. Alle er velkomne til å høre på presentasjonene, men for å delta på middagen kreves det påmelding.

Program for dagen

Tid Hva skjer? Sted
10.00 Standområdet åpner Realfagbygget, U1, utenfor R7
12.15 Foredrag med Visma R5
14.30 Premiering av konkurranser Realfagbygget, U1, utenfor R7
15.00 Standområdet stenger Realfagbygget, U1, utenfor R7

16.15
16.40
17,15
Bedriftspresentasjoner:
SINTEF
Gjensidige
Boston Consulting Group
R5
17.45 Middag Realfagkantina

Logg inn for å skrive en kommentar

Informasjon

Meta