header

UFO-tur

Lenge siden du sist så en UFO? Frykt ikke! Nabla tar deg med til Hessdalen for høstens tradisjonsrike og mest mystiske arrangement. Det blir høy bålkosfaktor med grilling, allsang, quiz og ikke minst – speiding etter UFOer!

Dypt inne i Hessdalen finnes et mysterium som enda ikke er løst. Historien sier at ekteparet Åge og Marry Moe en sen desemberkveld i 1981 tittet ut av vinduet på kjøkkenet sitt. De så noe merkelig på himmelen som de selv beskrev som «en brennende ildkule». I begynnelsen ble dette ikke tatt seriøst, men etter hvert ble det rapportert om flere observasjoner av lysfenomenet, populært kalt "Hessdalenfenomenet". Det finnes flere teorier om fenomenet, men ingen konkret fasit enda.

Lørdag 16. september reiser vi til Hessdalen for å undersøke dette. Kanskje vi finner svar? Kanskje vi ser en UFO med våre egne øyner? Vi garanterer hvertfall god stemning rundt bålet med quiz, grilling og allsang fra Nablas salmebok sammen med gode medkomponenter. Vil du bli den som beviser at UFOer eksisterer, eller vil du bare kose deg gløgg en lørdagskveld? Bli med oss på UFO-TUR!

Avreise fra Hovedbygget lørdag 16. september kl. 15:00. Oppmøte i god tid, helst et kvarter før avreise. Hjemreise fra Hessdalen søndag 17. september kl. 12:00, og ankomst Gløshaugen ca. kl. 14:00. Vi går fra busstoppet til leiren, så ta med gode sko! Vi sover i lavvoer, som vi tar med. Det vil si at dere må ta med gode, varme klær (VIKTIG), sovepose, liggeunderlag og gjerne en lommelykt. Vi stiller også med ved. Dere tar med egen mat og drikkevann.

Betalingsinformasjon: Pris: 150 kr - Kontonummer: 1503 13 57400 - Frist: 12.09.2017 - Merk betaling med navn, kull og UFO-TUR

Dette blir så god stemning! Vi gleder oss!

PSPS: Følg linken under for å lade opp til turen med promofilm laget av ProKom!!

https://www.youtube.com/watch?v=2QXXZHq73Zk

Logg inn for å skrive en kommentar

Informasjon

47 påmeldt av 47 plasser

Meta