header

Bedriftspresentasjon med Metier

Teknologiporten arrangerer bedriftspresentasjon med Metier tirsdag 19. september 17.15 i G1, og presentasjonen er åpnet for fysmattere på 4. og 5. trinn.

Har du lyst til å møte en ledende konsulentbedrift som er blant Norges topp 10 beste arbeidsplasser!? Da er bedriftspresentasjonen med Metier stedet for deg. Metier er i dag en ledende totalleverandør innen prosjektledelse og prosjektstyring i Skandinavia. I over 30 år har de sikret enkeltprosjekter og forbedret prosjektvirksomheter. Velkommen til bedriftspresentasjon i G1. Etter presentasjon blir det bespisning, pizza og øl, i Kjelkantinen. Dersom du er påmeldt og har allergier, gi beskjed til ansvarlig for arrangementet.

Om Bedrift: Kompetansenivået innen prosjektledelse er generelt høyt i Norge. Allikevel erfarer vi alt for mange unødvendige prosjektoverskridelser og mislykkede prosjekter. Metiers formål vil derfor fortsatt være å bistå våre kunder i å gjennomføre vellykkede prosjekter. Som totalleverandør har vi bygget opp en bred portefølje av tjenester, opplæring, sertifiseringer og systemer innenfor vårt fag. Vi besitter også landets fremste fagmiljø, og totalen av dette gjør oss til en relevant partner for de fleste prosjekter og prosjektvirksomheter. Metier har derfor opplevd betydelig vekst. Vi er i dag 140 ansatte som omsetter for ca. 400 MNOK. Påmelding starter tirsdag 12. september kl. 12 på https://www.teknologiporten.no/nb/

Logg inn for å skrive en kommentar

Informasjon

Meta