header

Bedriftspresentasjon med DNV GL

DNV GL har bedriftspresentasjon i regi av Teknologiporten 14. mars i EL6 kl 17:15. Bespisning på Tulla Fischer i etterkant.

Presentasjonen er åpen for alle trinn. Påmelding åpner onsdag 7. mars kl. 12.00 på Teknologiporten sine hjemmesider.

Visste DU at DNV GL etablerte et eget forretningsområde pr 1. januar 2018 som heter DNV GL – Digital Solutions?

I Digital Solutions har vi samlet 1000 kollegaer som jobber med bl.a. softwareløsninger, Cyber Security, Aritificial Intelligence, Machine Learning og Big Data, bare for å nevne noe.

I dette forretningsområdet kan bakgrunnen for de vi søker være fra I&IKT, men også fra marin, maskin og andre ingeniørrelevante fagområder som fysikk og matematikk.

DNV GL er et internasjonalt selskap innen kvalitetssikring og risikohåndtering. Vårt globale hovedkontor er i Norge, og vårt formål er å sikre liv, verdier og miljøet. Med alle mulighetene som følger av økt digitalisering utvikler vi programvareløsninger som lar kundene våre få mest mulig verdi av organisasjonens enorme datasett. Men hva betyr dette for deg, og hvem er det som passer inn hos oss? Kom på vår bedpres for å lære mer om dette, og spør oss om det du måtte ha på hjertet. Visste du at DNV GL har utviklet software i 50 år?!

“Digitalization is opening up new opportunities that were previously unthinkable. Cloud solutions, the Internet of Things, artificial intelligence, data volumes and velocity are causing a transformation towards enhanced efficiencies, transparency, new decision models and new ways of working together. Expertise in physical systems and their operations must be combined with deep knowledge of data and information technologies to realize the new possibilities.”

Elisabeth Tørstad, CEO DNV GL – Digital Solutions

I 2017 etablerte vi også et nytt forskningsprogram kalt Digital Assurance, som jobber med nye, digitale teknologier og applikasjoner som kunstig intelligens (AI), blockchain, simulatorteknologi, og verifikasjon av komplekse, integrerte systemer.

Kom og hør Ketil Aamnes (fra Digital Solutions) og Øyvind Smogeli (fra Digital Assurance) prate om de spennende mulighetene innen «Digitalisering»!

Møt opp 15 minutter før presentasjonen. Dørene stenger 17.15 presist!

Om bedriften

Med utgangspunkt i vårt mål om å sikre liv, eiendom og miljøet gjør vi det mulig for andre selskaper å forbedre sikkerheten og bærekraftigheten i sine virksomheter. Vi leverer klassifikasjon og teknisk pålitelighetsanalyse sammen med programvare og uavhengig ekspertrådgivning til maritim sektor, til olje- og gass-sektoren, og til energibedrifter. Vi leverer også sertifiseringstjenester til kunder innen en lang rekke industrisektorer. DNV GL opererer i mer enn 100 land, der våre fagfolk jobber dedikert for å hjelpe våre kunder med å gjøre verden tryggere, smartere og grønnere.

Logg inn for å skrive en kommentar

Informasjon

Meta