Juleavslutning med Webkom

Hei bloggen!!!

Webkom har i skrivende stund vårt siste møte før jul, så da tenkte jeg at det var på plass med et aldri så lite blogginnlegg. I denne anledningen har Websjef Thorvald greid å lure noen penger fra Økonomiansvarlig Ella, slik at han kunne overraske alle med pizza! Dette var en gledelig begivenhet og nesten et like julemirakel, ettersom pizzaene kostet mer enn det koster å drifte nettsiden i et helt år. Selv om de aller fleste hadde spist middag før møtet, ble pizzaene spist opp på rekordtid. Webutvikling er kalorikrevende arbeid vettu!

Amund har jobbet hardt med årets julekalender, med hjelp fra de andre Webkomnissene.

I år blir det igjen en julekalender, så Webkom måtte igjen blåse av støvet fra gammel kode og stable julekalendersystemet på beina igjen. I år har vi faktisk fått nytt grafisk design (jippi), etter å ha brukt det samme to år på rad. Websjefen har også vært imponerende flink med å delegere ansvaret vekk i år, så kanskje Websjefen får tid til eksamener likevel? Litt (mye) drahjelp trenger vi også fra alle Nablas undergrupper til å fylle denne kalenderen, men det kommer nok på plass snart (selv om fristen for innhold var 20. november, hehe).

Websjef Thorvald i kjent positur, der han skriver kode på fanget til en annen Webkommer.

Ellers jobbes det med å gjøre ferdig andre prosjekter før jul, mens vi hører på Eivinds utsøkte bossa nova-julespilleliste. Og kanskje vi endelig også greier å drikke opp all brusen Educom kjøpte inn i fadderperioden.

Håper dere vil ha det gøy med julekalenderen!

mvh

Webkomnissen

22.11.18