Brukerprofil

Denne æreskomponenten er en av de mest inkluderende og fordomsløse man kan møte på. Komponenten er en som alltid snakker med alle på kontoret, og gjør et genuint forsøk på å bli kjent med alle den møter. Komponenten er et prakteksemplar på hva en komponent burde være, en som bryr seg om sine medkomponenter, og en som er inkluderende og passer på at alle føler seg sett.

Komponenten står bak mye usynlig arbeid som kanskje ikke er blitt snakket så mye om, men som har hatt utrolig stor påvirkning på Nabla. Den har vært en ildsjel i både Koreolis, The Gravitones, FadderKom og Redaksjonen, hvor den i sistnevnte utformet langt flere layouter enn forventet av én person over en lengre periode med for lite arbeidskraft i komiteen. Som bryggesjef for Nablas Ølbryggerlaug tok komponenten ansvaret i egne hender da det manglet bryggelokale og brygget ølet i egen stue, før hun arrangerte det særs vellykkede ølsmakingsarrangementet under Nablas 75-årsjubileum. Som nestleder har denne komponenten, nærmest helt alene, opprettet Nablas hukommelse og kunnskapsbank – Nablabanken – som gjør drift og arkivering mye lettere på tvers av alle undergrupper.

Vi mener denne komponentens bidrag gjennom alle år virkelig er forbilledlige og ekstraordinære, og ber derfor Camilla Idina Elvebakken komme på scenen.