NTNU-profil

Kjære Iver Håkon Brevik.

Med stødig hånd har du i flere tiår ledet utallige Nablakomponenter gjennom semester etter semester med fluidmekanikk og klassisk mekanikk. Med dine selvskrevne og gode kompendier, forøvrig skrevet fra hukommelsen på ferie, har du reddet mang en komponent fra eksamens skumle gap.

Selv i ditt sekstiende år som Nablakomponent stiller du fremdeles opp for linjeforeningen på sprekeste vis. Vanskelig er det å glemme din sagnomsuste skuespillerprestasjon i Nablarevyen 2013, og som trofast komponent meldte du deg også på Nablas 75-årsjubileum som alumni. Her stilte du gladelig opp da vi spurte deg om å holde professorens tale under banketten. Med din unike forelesningsstil og dine bevingende ord, er du en av våre best likte forelesere og et kjent fjes for de fleste i linjeforeningen.

Sjelden har en komponent vist en så langvarig dedikasjon til Nabla. År etter år har du stilt opp for Nablakomponenter, på scenen så vel som faglig, og du har sikret deg en spesiell plass i mang en fysmaters hjerte. Vi utnevner deg derfor til æreskomponent av linjeforeningen Nabla.