Brukerprofil

Denne æreskomponenten er et velkjent fjes for alle i Nabla. Med sitt gode humør og sin imøtekommende natur har komponenten siden førsteklasse vært å se på svært mange av linjeforeningens arrangementer. Komponenten startet sin karriere i Nabla som økonomiansvarlig, og viste i det påfølgende styreåret både engasjement og initiativ, for eksempel gjennom sitt verv i Fadderkom. Personen gikk så inn i sitt andre styreår, nå som leder, hvor hun ble en meget god frontfigur for linjeforeningen.

Selv etter to år i styret viser denne komponenten fremdeles entusiasme og innsatsvilje for Nabla, blant annet som medlem av Jubkom og Redaksjonen. Æreskomponenten har de siste årene også vært sentral i opprettelsen av gruppene PostKom og Utfluks. Det som likevel oftest blir bemerket ved denne komponenten er hennes gode humør og ferdighet til å inkludere andre, samt hennes distinkte dialekt.

Komponentens evne til å fremme kameratskap og samhold i linjeforeningen er virkelig forbilledlig og ekstraordinær. Dette er en dame som uten tvil brenner for Nabla, og som absolutt fortjener utmerkelsen som æreskomponent.