I Freiburg var vi i desember 2006. For å høre på Peter og gå på julemarked.

Det finnes litt innledende informasjon, men ikke noe referat. Kanskje noen andre har det?

Invitasjon

Kjære Olav!

Dere trodde dere var kvitt operagnålet etter den store Galileo turen 2004! Men nei. Vi har jo ikke vært i Freiburg.

Peters program viser at helgen 8-10. desember skulle gi de beste muligheter for å kombinere julemarkeder og skjønnsang. Theater Freiburg viser Don Carlos av Verdi fredag 8. desember og Wagners Rheingold på lørdag 9. Desember (OBS det er ikke obligatorisk fremmøte på begge, men snarere en mulighet for spesielt interesserte og motiverte). Ikke nok med det, men Peter har en rolle i begge! Når Peter videre forteller at julemarkedet i Freiburg begynner ca 27.11 skulle det være gode forhold for G+G.

Terje har undersøkt reisealternativene, og både Frankfurt - fra Oslo kl 10.00 fredag, tog fra Frankfurt ca kl 13.00, eta Freiburg ca 15.01 med retur fra Frankfurt til Oslo f.eks søndag kl 17.20, eller diverse avreiser på mandag, og Basel - avreise torsdag 18.05 via København med ankomst Basel 21.50, derfra drosje til Freiburg med retur fra Basel til Oslo søndag kl 16.55 eller mandag 11 eller 16, er laseggjenomførbare. Pris for en tur retur billett antatt ca 2.000 kroner.

Som vanlig er det fullstendig fritt frem for den enkelte og organisere sin egen reise - også som vanlig ber jeg om at de som kunne tenke seg å være med gir et klart og entydig signal til undertegnede asap.

De som kunne tenke seg et mindre vinterlig tidspunkt for reisen kan også melde fra om dette. Jeg har ikke Peters vårprogram, men Don Carlos og Rheingold spilles ikke etter 7. Mars. Kanskje han har noen andre godbiter på lager (La Grand Macabre, Idomeno, etc står ihvertfall på programmet).

Så folkens. Ikke nøl. Sjansen kommer kanskje aldri igjen! Einar

Endelig program og deltagerliste

Kjære Olav!

Hei Folkens

Da er vi klar igjen. Den harde kjerne. En rask opptelling viser at følgende er med:

Kjetill Ø, Kjetil V, Terje A, Arvid N, Jo S og Einar N - de fleste (alle?) med feller.

Jeg foreslår at vi velger Frankfurt alternativet, dvs utreise fredag 8.12 klokken 10:00, tog fra Frankfurt ca 13:00 og forventet ankomst i Freiburg ca kl 15:00. Retur søndag eller mandag (vi - dvs Einar og Turid satser på mandag) klokken 17.40 til Oslo 19:35. Prisen ligger for øyeblikket på ca 1600 kroner t/r. Hvis vi er ti stk kan vi muligens få noe rabatt, men jeg tror tidlig bestilling er minst like viktig. Jeg avventer tilbakemelding fra Peter, men regner med å bestille før 1. oktober.

Mulighet for en eller to operaforestillinger (meld fra om ønske). Jeg forutsetter at Peter har et uutømmelig lager av billetter til langveisfarende fans.

Peter bistår forhåpentligvis med å finne hotell. Det ser ut til å være et godt utvalg av sentralt beliggende hotell i overkommelig prisklasse (rundt 100-120 €.

Det er selvsagt ikke forsent å melde seg på (Erik og Erik) eller å mobilisere andre!

Mvh

Einar Nødtvedt