Brukerprofil

Denne æreskomponenten har vært en voksende drivkraft i Nabla siden sine første dager her. Dette er en komponent som har lagt ned utallige timer i linjeforeningen, gang på gang med en innsats langt over det forventede. Hun startet i Nablarevyens PR-gruppe, ble senere PR-sjef, var aktiv i Fadderkom og senere i Redaksjonen og Skråttcast.

Uansett arrangement, kan du vedde på at denne komponenten er tilstede, alltid like omgjengelig og med et stort hjerterom. Dette er en komponent som bryr seg om at enhver rundt henne skal ha det bra. Da hun tok på seg rollen som leder kicket et morsinstinkt inn. Etter å ha sett et behov i Nabla, tok denne komponenten initiativ til opprettelsen av linjeforeningenes HR-forum. Hennes ekstraordinære innsats har virkelig understreket viktigheten av å bry seg om Nabla i sin helhet – ikke bare den solide kjernen, men også periferien.

Hennes initiativ og evne til å inkludere alle er virkelig forbilledlig og ekstraordinært. Dette er en gledesspreder med et engasjement uten like, noe som helt klart fortjener utmerkelsen æreskomponent.