PostKom

PostKom består av Nablakomponenter med minst to års erfaring i linjeforeningen. Formålet med interessegruppen er å bidra med ekstra erfaring i en forening med hyppig utskiftning, bistå i oppgaver som faller utenfor de øvrige interessegruppene og komiteene, og gjennomføre egne prosjekter som de anser som nyttige for Nabla. Interessegruppen observerer styremøtene og forsøker å få en helhetlig oversikt over foreningen for å bidra best mulig der det trengs. PostKom er også et organ komponenter kan bruke dersom de har forslag, ønsker og eventuelle klager som har med Nabla å gjøre. Ønsker du å bli med i PostKom, kan du sende inn et motivasjonsbrev som vil bli behandlet fortløpende. Henvendelser, spørsmål og søknader sendes til postkom@nabla.ntnu.no.

 

avatar
My Tam Lam

Hei! Jeg heter My og har vært med i styret 18/19 som arrsjef, og i arrkom, jubkom, revyen, eurêkakom, Nablas Auksjons- kveld og Event i UKA. Som en svært ubestemt sjel, vet jeg i tillegg litt om å bytte mellom retninger innad i fysmat og å henge litt etter. Jeg er spesielt glad i å høre på hva andre har på hjertet, så gjerne slide inn i mine DMs på facebook, så tar vi en prat om hva som helst<3

avatar
Anders Rokne

Hei! Jeg heter Anders, og jeg har vært med i Nabla sånn ca. kjempelenge. Først og fremst i BN, hvor jeg satt i Nablastyret som BN-sjef i 18/19. Det var året vi opprettet eurêkakom. Ellers har jeg vært med i revyen, revystyret, excom, og kort innom Prokom og Reka. Om det skal være noe som helst er det bare å ta kontakt med meg på facebook!

avatar
Ella Frederika Johnsen

Heihei! Jeg har vært med i litt av hvert i Nabla som arrkom, jubkom, eurêkakom og styret som økonomiansvarlig. Så har du spørsmål om planlegging av arrangement eller økonomi eller en kombinasjon av de to så håper jeg i hvert fall å ha litt peiling:) Kan nås lettest på facebook.

avatar
Martine Lysebo

Heisann! Mitt navn er Martine og jeg er faktisk den mest gamle av de gamle i PostKom :O Jeg har rotet meg borti det meste du kan som student i Trondheim sånn bortsett fra idrett; nablaleder 17/18, kjellersjef 16/17, drevet reddkjellerne, podcast, revy, samfundet og studentpolitikk. Det gjør også at jeg har gått på mange smeller, fått til mye kult og lært enormt på veien! Send meg gjerne en melding bare for å si du har fått til noe kult, om du føler det renner over og livet er litt tøft, for en second opinion eller for å lære mer om nablas historie og studiebyen Trondheim over en kaffe! Facebook er et sted du når meg raskt!

avatar
Nina Salvesen

Hei! Har vært med i styret, i studentpolitikken og på Samfundet. Kan mye om det å være stresset og ha alt for mye å gjøre, kan ikke så mye om kvante. Du kan spørre meg om hva som helst (utenom kanskje kvante), det er bare å kontakte med på f.eks. Facebook <3

avatar
Silje Anfindsen

Heisann, Silje her. Jeg har de siste årene gjort mye kult i Nabla som blant annet leder, kjellersjef, revy, redaksjon, utfluks, maxwells. I tillegg til å ha tilbragt litt for mange kvelder på lesesal. Jeg har veldig lyst til å prate med deg, enten du sliter med å balansere skole og verv eller lurer på noe om fag, Nabla, sommerjobb, utveksling etc. Send meg dm på facebook eller huk tak i meg i gangene på Gløs.

avatar
Ida Tranås Hansen

Heihei! Mitt navn er Ida og jeg har vært med i styret 19/20 som kjellersjef. Jeg har de siste par årene brukt utallige timer på å prokrastinere skolearbeid ved å henge på kontoret. Jeg er altså veldig glad i kaffe og i å prate med andre komponenter. Så ikke vær redd for å ta kontakt med meg på facebook hvis du vil slå av en prat eller vil ta en kaffekopp på kontoret sammen!

avatar
Anders Hoel

Heisann! Anders Hoel her, Nablakontorrotte og IndMat's største fan! I Nabla har jeg vært aktiv i Koreolis, KontorKom, og styret, og mine lidenskaper er matematikk, korsang, og henging på kontoret. Jeg har ganske god oversikt over mattefag og retningsvalg innenfor matte, så jeg slår gjerne av en prat dersom du er nysgjerrig på hva slags skjulte perler som ligger blant mattefagene på Gløs! Ta gjerne kontakt via Facebook.

avatar
Aleksander Johnsen Solberg

Hei! Jeg heter Aleksander, og har vært aktiv i Nabla siden 2016. Jeg har vært med i revyen, band, Koreolis og Prokom, i tillegg til at jeg er frivillig lydtekniker på Samfundet og i UKA. Meg kan du egentlig spørre om hva som helst du lurer på, men jeg har kanskje litt ekstra peiling på Nabla sitt lydtekniske utstyr og arrangering av kultur- arrangementer. Jeg kan kontaktes på facebook :)

avatar
Sofie Holtestaul

Hei! <3 Jeg heter Sofie, og har gjort litt forskjellig i Nabla de siste tre årene. Jeg var aktiv lenge i Educom, er leder av Kultkom og prøver meg for tiden også som revyskribent for aller første gang. Snakk gjerne med meg om hva som helst - du finner meg digitalt på facebook og fysisk i kanelbollekøen. :)

avatar
Alexander Edin Varegg

Post-PostKom

avatar
Anne Holst-Dyrnes

Post-PostKom

avatar
Frøydis Vikestad

Post-PostKom

avatar
Erik Livermore

Post-PostKom

avatar
Frederick Nilsen

Heisann! Jeg har vært med i litt diverse i Nabla, blant annet Revyen, Webkom, Kultkom, ProKom, så var jeg økonomiansvarlig i styret 19/20 og leder i 2020/2021. Jeg har jobbet en del med økonomi, organisasjonsstruktur og utviklet et usunt forhold til regneark. Hvis du noensinne vil ha hjelp med noe av det, eller vil prate om alt fra lite til stort om Nabla og verv så send meg en melding!<3 Svarer på Facebook, E-post, Slack, muntlig kontakt og brevdue.