PostKom

PostKom består av Nablakomponenter med minst to års erfaring i linjeforeningen. Formålet med interessegruppen er å bidra med ekstra erfaring i en forening med hyppig utskiftning, bistå i oppgaver som faller utenfor de øvrige interessegruppene og komiteene, og gjennomføre egne prosjekter som de anser som nyttige for Nabla. Interessegruppen observerer styremøtene og forsøker å få en helhetlig oversikt over foreningen for å bidra best mulig der det trengs. PostKom er også et organ komponenter kan bruke dersom de har forslag, ønsker og eventuelle klager som har med Nabla å gjøre. Ønsker du å bli med i PostKom, kan du sende inn et motivasjonsbrev som vil bli behandlet fortløpende. Henvendelser, spørsmål og søknader sendes til postkom@nabla.no.

 

 

avatar
Eivor Øsebak-Loe

Jeg er Eivor og har vært aktiv i Nabla siden 2021. Jeg var danser i nablarevyen 2022 og med i kosegruppa 2023. Jeg har også vært med i arrkom og fadderkom. Jeg er co-founder av badegruppa NFF og var arrangementsansvarlig for Nablas 80-års jubileum i 2023. Hvis du vil snakke med meg så kan du huke tak i meg på campus, eller send en melding på slack, messenger eller mail.

avatar
Evy Gjedrem

Heia! Jeg heter Evy og har vært aktiv i Nabla siden 2019. Jeg starta som kontorkom-leder i 2019 og ble en del av nablastyret 20/21 der jeg var økonomiansvarlig. Ellers har jeg blant annet vært aktiv i BN, Revyen, Excom19(økonomiansvarlig) og klatregruppa. Jeg har mye erfaring innenfor økonomi blant annet regnskapsføring, både i visma og excel, budsjett og søknadsskriving. Jeg har også vært tillitsvalgt på institutt for fysikk, så jeg har grei kjennskap til instituttet og hvilke ressurser vi kan bruke og samarbeidet med de. Ta gjerne kontakt, på facebook/slack/mail, om du har noen spørsmål relatert til dette eller hva som helst annet, så skal jeg svare så godt jeg kan ;)

avatar
Erle Furre

Heyo! Mitt navn er Erle og jeg har vært aktiv i Nabla siden 2021. Jeg har vært med i ArrKom, FadderKom og Nablarevyen som danser. For øyeblikket er jeg aktiv i QuizKom, Redaksjonen, Maxwells Muntre Musikanter, The Stokes og PostKom! Jeg satt i Nablastyret 22/23 som arrangementssjef og Revystyret 23/24 som koreograf. Utenfor Nabla satt jeg som instituttillitsvalgt (ITV) 23/24 for institutt for fysikk, noe som har gitt meg ganske grei innsikt i instituttstrukturen og studentdemokratiet. Jeg har med andre ord litt diverse erfaring og vet litt ting og tang om ting og tang. Det er veldig hyggelig å føle seg nyttig som “gammel”, så hvis det skulle være noe er det bare å ta kontakt med meg! Huk tak i meg i forbifarten eller send melding på slack, messenger, mail eller Digipost. Om du går forbi kontoret er det også en viss sannsynlighet for at du finner meg der. Vi sees!

avatar
Kristine de Boer

Heiheii! Mitt navn er Kristine og jeg har vært aktiv i Nabla siden 2020. Jeg har vært med i ulike undergrupper i Nabla, blant annet: ArrKom, Revyen, The Stokes, JubKom, Fondstyret. Jeg har også sittet to år i styret, først som arrsjef i 21/22 og deretter som leder i Styret 22/23. Utenfor Nabla har jeg også vært aktiv under UKA2021, og vært en av gruppelederne i Ingeniør uten grenser sitt prosjekt GridVille. Ellers er jeg nå også med i Organisasjonskollegiet. Fra mine ulike verv har jeg lært en og annen ting som forhåpentligvis kan være til hjelp for noen! En av mine spesialiteter er å krangle med sinte hotelldirektører og lokaler, jeg har til og med hatt et saksmål på nakken etter halvvingball… Så hvis noen skulle finne seg i en knipe, trenge hjelp til å skrive hissige emailer eller krangle på telefon med urimelige lokaler så er det bare å huke tak i meg. Ellers er jeg glad i å snakke og snakker mye, gjerne da spesielt om Nabla, studenttilværelsen eller alt som har med verv å gjøre! Det er bare å slå av en prat med meg på kontoret, i gangen eller sende meg en melding på slack, messenger, mail eller hvorenn du måtte ønske (har ikke digipost dessverre):))

avatar
Kristian Willassen

Heihei,
Jeg heter Kristian og har vært aktiv i Nabla siden 2019. Jeg har erfaring fra mye forskjellig i Nabla. Blant annet: Prokom, Revyen, The Gravitones, Maxwells Muntre. Jeg har også sittet i som leder i styret, inspisient i revystyret og har hatt tre år i fondsstyret. Jeg er glad i snakke om Nabla, enten det er ting som kan forbedres, en prat om historie eller om du trenger å snakke om noe. Hvis du ønsker er det bare å ta kontakt, enten på Facebook eller Slack, også kan det hende du finner meg på kontoret også :P

avatar
Håkon Kvitvik Eckle

Heihei, Håkon heter jeg, og jeg har vært her siden 2019. Jeg var leder av Bedriftskontakten Nabla (BN) og en del av Nablastyret i 21/22, nestleder av BN i 20/21, og har nå vært med i PostKom siden 2022. Jeg har også noe erfaring med å skrive taler i Nabla-sammenheng. Jeg liker å tro at jeg har brukbar kontroll på ting, så ikke nøl med å ta kontakt! Dere kan få kontakt med meg på alt fra mail, Facebook og Slack til brevdue.

avatar
Sofus Buskoven

Heya! Jeg er en stolt kontorrotte som har vært med to år i styret. Først som leder av ProKom i 21/22 og så som Jubileumssjef for 80 års-jubileet i 22/23. Har også levert en god del layouts til Nabladet og arrangert masse filmkvelder! Hvis du vil snakke med meg kan du møte meg på kontoret, sende e-post eller melding:))

avatar
Hanne Rokstad

Hei! Mitt navn er Hanne, og jeg har vært aktiv i Nabla siden 2020. Jeg har vært med i flere undergrupper i Nabla, deriblant Bedriftskontakten Nabla, Educom og Nablarevyen, samt vært veldig aktiv i ReVen. Mest erfaring har jeg innenfor Bedriftskontakten Nabla, der jeg satt som nestleder i 21/22 og som leder i 22/23. I tillegg er jeg sittende lagleder i ReVen. Utenfor Nabla sitter jeg som økonomiansvarlig i GRT. Hvis det skulle være noen spørsmål, ikke nøl med å send meg en melding på Slack, Facebook eller mail!

avatar
Yawar Mahmood

Heyhey :)

Jeg heter Yawar og har vært aktiv i Nabla siden 2020. Man ble med i styret som WebSjef i 21/22 og så ble man benket på SKE og ble brått Nestleder i styret 22/23. Etter styret ble man tatt opp i PostKom - hvor jeg nå er lageransvarlig. Hvis du har noen spørsmål angående lageret - ta gjerne kontakt :)

Har gjort stort og smått i Nabla, da spesielt i WebKom. En ting jeg har blitt veldig glad i er å rydde og henge på kontoret, så du finner meg brått der.

Er veldig down for å snakke - om det er Nabla eller ikke - du kan alltid sende en dm på messenger/slack eller mail :)

avatar
Sofie Holtestaul

Post-PostKom

avatar
Frøydis Vikestad

Post-PostKom

avatar
Erik Livermore

Post-PostKom

avatar
Stig-Martin Liavåg

Post-PostKom

avatar
Alexander Edin Varegg

Post-PostKom

avatar
My Tam Lam

Post-PostKom

avatar
Anders Rokne

Post-PostKom

avatar
Ella Frederika Johnsen

Post-PostKom

avatar
Anne Holst-Dyrnes

Post-PostKom

avatar
Martine Lysebo

Post-PostKom

avatar
Silje Anfindsen

Post-PostKom

avatar
Ida Tranås Hansen

Post-PostKom

avatar
Anders Hoel

Post-PostKom

avatar
Mathias Opland

Post-PostKom

avatar
Nina Salvesen

Post-PostKom

avatar
Olav Irgens Henanger

Vær hilset. Mitt navn er Olav, med v, og jeg er av kull21. Jeg har siden høsten 2021 vært aktivt med i KultKom (og forsøker fortsatt å være det), og har vært sosialansvarlig i KultKom fra ca. november 2022 til februar/mars 2024 (der stillingen ble slått sammen med nestlederstillingen). Attpåtil har jeg vært med i BN fra høsten 2022 til høsten 2023, og vært faglig ansvarlig i Excom kull21 (fra 2023 til 2024). Hvis du lurer på noe fra meg, ta bare kontakt gjennom slack, messenger, mail, eller finn meg tilfeldigvis på gløs en dag.