PostKom

PostKom består av Nablakomponenter med minst to års erfaring i linjeforeningen. Formålet med interessegruppen er å bidra med ekstra erfaring i en forening med hyppig utskiftning, bistå i oppgaver som faller utenfor de øvrige interessegruppene og komiteene, og gjennomføre egne prosjekter som de anser som nyttige for Nabla. Interessegruppen observerer styremøtene og forsøker å få en helhetlig oversikt over foreningen for å bidra best mulig der det trengs. PostKom er også et organ komponenter kan bruke dersom de har forslag, ønsker og eventuelle klager som har med Nabla å gjøre. Ønsker du å bli med i PostKom, kan du sende inn et motivasjonsbrev som vil bli behandlet fortløpende. Henvendelser, spørsmål og søknader sendes til postkom@nabla.no.

 

 

avatar
Sofus Buskoven

Heya! Jeg er en stolt kontorrotte som har vært med to år i styret. Først som leder av ProKom i 21/22 og så som Jubileumssjef for 80 års-jubileet i 22/23. Har også levert en god del layouts til Nabladet og arrangert masse filmkvelder! Hvis du vil snakke med meg kan du møte meg på kontoret, sende e-post eller melding:))

avatar
Hanne Rokstad

Hei! Mitt navn er Hanne, og jeg har vært aktiv i Nabla siden 2020. Jeg har vært med i flere undergrupper i Nabla, deriblant Bedriftskontakten Nabla, Educom og Nablarevyen, samt vært veldig aktiv i ReVen. Mest erfaring har jeg innenfor Bedriftskontakten Nabla, der jeg satt som nestleder i 21/22 og som leder i 22/23. I tillegg er jeg sittende lagleder i ReVen. Utenfor Nabla sitter jeg som økonomiansvarlig i GRT. Hvis det skulle være noen spørsmål, ikke nøl med å send meg en melding på Slack, Facebook eller mail!

avatar
Yawar Mahmood

Heyhey :)

Jeg heter Yawar og har vært aktiv i Nabla siden 2020. Man ble med i styret som WebSjef i 21/22 og så ble man benket på SKE og ble brått Nestleder i styret 22/23. Etter styret ble man tatt opp i PostKom - hvor jeg nå er lageransvarlig. Hvis du har noen spørsmål angående lageret - ta gjerne kontakt :)

Har gjort stort og smått i Nabla, da spesielt i WebKom. En ting jeg har blitt veldig glad i er å rydde og henge på kontoret, så du finner meg brått der.

Er veldig down for å snakke - om det er Nabla eller ikke - du kan alltid sende en dm på messenger/slack eller mail :)

avatar
Frederick Nilsen

Heisann! Jeg har vært med i litt diverse i Nabla, blant annet Revyen, Webkom, Kultkom, ProKom, så var jeg økonomiansvarlig i styret 19/20 og leder i 2020/2021. Jeg har jobbet en del med økonomi, organisasjonsstruktur og utviklet et usunt forhold til regneark. Hvis du noensinne vil ha hjelp med noe av det, eller vil prate om alt fra lite til stort om Nabla og verv så send meg en melding!<3 Svarer på Facebook, E-post, Slack, muntlig kontakt og brevdue.

avatar
Aleksander Johnsen Solberg

Hei! Jeg heter Aleksander, og har vært aktiv i Nabla siden 2016. Jeg har vært med i revyen, band, Koreolis og Prokom, i tillegg til at jeg er frivillig lydtekniker på Samfundet og i UKA. Meg kan du egentlig spørre om hva som helst du lurer på, men jeg har kanskje litt ekstra peiling på Nabla sitt lydtekniske utstyr og arrangering av kultur- arrangementer. Jeg kan kontaktes på facebook :)

avatar
Kristian Willassen

Heihei,
Jeg heter Kristian og har vært aktiv i Nabla siden 2019. Jeg har erfaring fra mye forskjellig i Nabla. Blant annet: Prokom, Revyen, The Gravitones, Maxwells Muntre. Jeg har også sittet i som leder i styret, inspisient i revystyret og har hatt tre år i fondsstyret. Jeg er glad i snakke om Nabla, enten det er ting som kan forbedres, en prat om historie eller om du trenger å snakke om noe. Hvis du ønsker er det bare å ta kontakt, enten på Facebook eller Slack, også kan det hende du finner meg på kontoret også :P

avatar
Sofie Holtestaul

Post-PostKom

avatar
Frøydis Vikestad

Post-PostKom

avatar
Erik Livermore

Post-PostKom

avatar
Stig-Martin Liavåg

Post-PostKom

avatar
Alexander Edin Varegg

Post-PostKom

avatar
My Tam Lam

Post-PostKom

avatar
Anders Rokne

Post-PostKom

avatar
Ella Frederika Johnsen

Post-PostKom

avatar
Anne Holst-Dyrnes

Post-PostKom

avatar
Martine Lysebo

Post-PostKom

avatar
Silje Anfindsen

Post-PostKom

avatar
Ida Tranås Hansen

Post-PostKom

avatar
Anders Hoel

Post-PostKom

avatar
Mathias Opland

Post-PostKom

avatar
Nina Salvesen

Post-PostKom